Защо е важно да следим футболните прогнози за деня

  • 1
authorАвтор: .BG
Защо е важно да следим футболните прогнози за деня

Най-лесният отговор на въпроса е, че е важно, защото така се добива представа кои типстъри/сайтове какви прогнози дават, колко им е успеваемостта, дали се справят добре и дали си заслужава да им залагате мачовете в бъдеще. Това, обаче, далеч не е толкова проста задача, колкото изглежда на пръв поглед. Когато само залагате някакви прогнози без да имате ясна цел и стратегия, едва ли ще постигнете сериозни успехи във времето.

Каква е ползата от следенето на футболните прогнози за деня

Първо трябва да решите какъв вид залози ви трябват. Дали ще са с по - високи коефициенти, с по-ниски, дали ще са фишове, или сингли? Дали ще се обърнете към сайтове/типстъри, които правят и анализи на своите прогнози, дали ще се обърнете към сайтове/типстъри, които дават прогнози за по - неизвестни отбори, или такива, които залагат на топ първенствата? Нищо от това за вас няма значение, стига да печелите? Дори само с това желание не е толкова просто да стигнете до правилното място.

Тази статия е, за да ви улесним, както и да ви спестим част от времето, в което ще преценявате накъде да се насочите. На практика имате два избора. Първият е да следите сайт за футболни прогнози, който си има цял екип за тази работа, другият е да следите сайт, група в телеграм или група във фейсбук, където има всякакви типстъри, които не са свързани с тези сайтове/групи, а просто там е полето им за изява.

Обикновено в групите в телеграм или в сайтовете има класации и статистики на успеваемостта и връщаемостта на инвестицията на тези типстъри. Ако има професионални типстъри в тези платформи, то те обикновено са платени.

В повечето случаи по-логичният избор е сайт, в който се пускат футболни прогнози от самия екип на сайта. Какви са позитивите от това?

• Много по-голяма мотивация;

• Отделяне на повече внимание на мачовете и детайлите в тях;

• Представяне на ясна стратегия и план.

По-голямата мотивация е логична, тъй като и наградата е много по-голяма в сравнение с индивидуални типстъри.

Хората от екипа, който прави прогнозите и работи за даден сайт, реално се ангажират професионално с това и имат възможност да отделят много повече време на мачовете, защото това им е работата. Индивидуалните типстъри се занимават с това като хоби.

Не може да разчитате просто да залагате на някакви прогнози от типстъри без да имате стратегия и план. Това не е добра идея дългосрочно. Спортните залози са си наука и самите прогнози са само малка част от тях. В професионалните сайтове, освен всичко друго, получавате разработени стратегии и пълно обяснение как да бъдат прилагани те.

Всички тези въпроси, които поставихме в първия абзац, намират своя отговор в много сайтове. Сега да отговорим и на главния въпрос, а именно каква е ползата в следенето на прогнозите за деня?

Ползата е, че можете за по - дълъг период от време да разберете успеваемостта на основните прогнози на анализаторите от сайта, като същевременно научите стила им на залагане, както и повече за самите отбори и състоянието им от анализите на прогнозите.

Знаете ли каква е разликата в това професионални типстъри да дават своите прогнози, и един човек, който си има собствен живот и грижи, а залозите са само минимална част от него, да дава неговите прогнози? Разликата е като това да наблюдавате мач от английската Висша лига и след това да наблюдавате мач на сборен отбор от квартала на местното игрище покрито с изкуствена трева.

Питате се защо? Защото експертите, които дават прогнози, правят тези прогнози на базата на десетки ключови фактори, черпят информация от сайтове и места, до които хората, които не са в сферата, нямат достъп. Професионалните типстъри имат огромен опит в залозите, изпробвали са десетки стратегии и са отделили много повече време в тази сфера. Те са напълно наясно и с психологиеската страна в залозите. Затова и в дългосрочен план те са на печалба за разлика от повечето хора.

Сега ако видите отново сравнението между двете, най - вероятно ще осъзнаете напълно какво имаме предвид. Важно е да се уточни, че един от множеството фактори, които са фундаментални за правенето на добри прогнози, е следенето на мачове изкъсо и всекидневно. Това няма как да се случи ако се занимавате с нещо друго.

Целта на следенето на мачовете е да се гледа реално как те се развиват, какви тактически прийоми са използвали треньорите на отборите, кои са най - добрите играчи на тимовете и как помагат по време на срещите, как играе дадения отбор у дома, как играе като гост, как играе срещу по - добрите тимове, как срещу по - слабите, по какъв начин най - често му идват головете и още хиляди подобни фактори, които няма как да се научат само от статистики, а с много гледане и анализиране на мачове.

Как можете да спестите време и пари в залозите

Има няколко сайта за футболни прогнози, които са изградили реноме като едни от сайтовете с най - добри прогнози в България. Няма понятие “сигурен мач”, но без съмнение прогнозите, които те дават са много по - сигурни от всичко, което ще намерите в социалните мрежи и в по - голямата част от малките български сайтове. Пишем малки, защото тук популярността, колкото и да звучи повърхностно, е ключова.

Експертите в правенето на прогнози ще ви спестят време, защото няма да е нужно да гледате, нито да следите мачовете от тиражите, освен ако сами не искате да го правите от любителска гледна точка. Няма да ви се наложи да “мислите” прогнозите, нито ще се налага да търсите правилни стратегии и да се чудите кой е най - точният от хилядите варианти да залагате правилно. Това го правят те, а вие просто ги следвате.

Спестявате и пари, защото няма да си губите средствата в залози направени чрез спекулативни, недобре обмислени или хаотични прогнози, а ще залагате само на топ прогнози или по - правилно написано - на много по - точни и аргументирани прогнози. В професионалните екипи, които отговарят за тях, комуникират със своите клиенти и им представят пълна яснота за това как се залага, каква сума се отделя и всичко, което е необходимо да се прави.

Не е нужно веднага да посягате към абонаментите, обаче. Всички реномирани сайтове предлагат безплатни прогнози, които можете да следите известно време и да залагате на тях. Така ще се запознаете само с някои от методите, които се прилагат от професионалистите.

Първоначален план за действие

Ще ви определим един стартов план за действие, който да ви служи като база в началото :

1. Следете футболни прогнози за деня в даден сайт.

2. Определете си бюджет за игра и залагайте определен процент от този бюджет всеки ден;

3. Определете си срок, в който ще залагате и съобразете бюджета да е достатъчен за залози през целия период, дори теоретично да губите;

4. Правете си статистика за две или четири седмици и вижте какъв е резултатът.

Ако залагате разумно и следвате стъпките, то най - вероятно ще излезете на печалба, освен ако прогнозите не са с лоша успеваемост. В такъв случай потърсете друг сайт. Ако нямате доверие, можете просто да си водите статистика, без да залагате. Не отнема повече от 3-4 минути на ден.

Ако сте на печалба, можете да си позволите с част от нея да се ориентирате и към останалите услуги, които предлага дадения сайт, а именно абонаментите, където ще имате възможност да черпите от цялата информация, всички прогнози, като и най - вероятно ще се запознаете с много иновативни стратегии.

Имайте предвид, че рядко типстърите в даден сайт попадат в лоши периоди, но и такива не са изключени. Става въпрос за периоди от по 1-2 месеца, това е много. В хазарта успехите никога не трябва да се приемат за даденост. Когато залагате, е важно винаги да си отделяте пари, които можете да си позволите да загубите без това да повлияе по никакъв начин на живота ви финансово. Най - вероятно това ви се струва клише, но е фундаментален фактор в света на залозите.

Споделете

CAPTCHA изображение
Нови трудности пред българите в Англия за статут

Нови трудности пред българите в Англия за статут

Българите, на които предстои да кандидатстват за статут на уседналост във Великобритания заради Брекзит, може да се сблъскат с някои трудности и забавяне на процедурата. Заради епидемията от коронавирус британското вътрешно министерство спира да приема документи по пощата, затваря центровете и телефонните линии за помощ

Италианският майстор на луксозни обувки Серджо Роси почина от COVID-19

Италианският майстор на луксозни обувки Серджо Роси почина от COVID-19

Италианският дизайнер на обувки Серджо Роси е починал, след като бе заразен с коронавируса, съобщиха Ройтерс и Франс прес. Роси, който бе на 85 години, е бил приет в болница в гр.Чезена, Централна Италия. Починал е в четвъртък, предава БТА. "Той бе сред създателите на района на висшата мода в обувките във Форли и Чезена в средата на двадесети век"

У нас драстични мерки, но сезонни работници летят към Лондон с 3 компании

У нас драстични мерки, но сезонни работници летят към Лондон с 3 компании

Когато кацнат в Англия, никой не ги пита откъде идват и къде отиват, защото там още няма въведени карантини срещу коронавируса Въпреки драстичните мерки у нас, сезонни работници във Великобритания все още пристигат на Острова с редовни полети от София. До две от летищата на Лондон - “Хийтроу” и “Лутън”, летят “България Ер”

Идва ли краят на изнасянето от България?

Идва ли краят на изнасянето от България?

Никой не знае колко точно са българите по света Напускат мозъци, а внасяме смъртност - от страната излизат основно за учене и работа, а се връща възрастно поколение с пари Емигрантската вълна на българи като цяло е спряла и това е тренд отпреди епидемията. Това сочи анализ на учени под ръководството на проф

Саудитска Арабия разкритикува остро Русия за срива на цените на петрола

Саудитска Арабия разкритикува остро Русия за срива на цените на петрола

Саудитска Арабия днес разкритикува остро Русия, защото според нея хвърля върху кралството вината за срива на световните цени на енергоносителите, предаде Асошиейтед прес. Цените на петрола се сринаха след като държавите от ОПЕК+, включително Русия, в началото на март не успяха да се споразумеят за съкращаване на производството

Плевнелиев: След 2 седмици автомобилният сектор може да произвежда респиратори

Плевнелиев: След 2 седмици автомобилният сектор може да произвежда респиратори

София, Враца и Смолян ще са центровете, ако одобри правителството “Аутомотив Клъстер България” има готовност да започне производството на респиратори от висок клас, след като е влязъл в контакт с “Тесла” - компанията, която произвежда такива за американското правителство. “Свързахме се с тях и установихме, че има освободен патент

АКТУАЛНО

Преводачът на Борисов в Белия дом с изобретение за коронавируса

Държавата поема и осигуровките по схемата 60/40 (Обзор)

И при ремонта на схемата обаче не изпълниха исканията на бизнеса - работник от затворена фирма да получава директно 60% от заплатата си от НОИ 1,4 млрд. лв. ще е помощта за бизнеса и гражданите през ББР 10 години ще се връщат заемите от 1500 лева Безлихвени кредити до 100 хил. за малки и средни фирми Държавата поема и осигуровките по схемата 60/40

В кризата 3-ма се хранят у дома за 1200 лв. на месец, още поне 500 лв. са другите разходи

Харчовете за хигиена са поне 35 лв. на месец Колко пари трябват на едно домакинство месечно, при положение че много работни места са застрашени, а и оставащите на работа не могат да бъдат сигурни доколко редовно и навреме ще получават заплатите си? Все повече семейства си правят подобна сметка с условието

Стопани от Граф Игнатиево хвърлят готов разсад, страшното ще дойде лятото

Разсад домати, краставици, пипер, патладжан и тиквички скубят от оранжериите си стопаните в Граф Игнатиево и го носят на боклука. Причината е, че е прораснал до коленете, тъй като не е имало къде да го пласират. Пазарът в селото, който се намира на Карловско шосе, е затворен заради пандемията. Някои земеделци са изхвърлили в казаните по 30-40

Цитруси, захар и яйца пак поскъпват

Цитрусовите плодове като портокали, мандарини и лимони, както и яйцата продължават да поскъпват, показват данните на комисията по стоковите борси. През миналата седмица цената им на едро се е качила между 6 и 13,8%. По-чувствително поскъпване - с 5%, има и при яйцата и на едро бройката вече е 21 ст. С подобен процент нараства и захарта

БИЗНЕС НОВИНИ

НЕ ПРОПУСКАЙ

Евгений Иванов: С поемането на осигуровките извадиха мярката 60/40 над вода

Васил Велев: Недомислица е да се плаща 100% възнаграждение на хора, които не работят

В Германия държавата плаща 60% и това е всичко, дава пример председателят на УС на Асоциацията на индустриалния капитал в България Остава тази недомислица, да се плаща 100% възнаграждение на хора, които не работят. Работник, който се труди 8 часа и този, който е на 4 часа или пък е на дивана вкъщи ще получат 100% заплата

Държавата поема и част от осигуровките по схемата 60:40

Държавата поема и част от осигуровките по схемата 60:40, заяви председателят на бюджетната комисия в Народното събрание Менда Стоянова. ГЕРБ прие предложение на ДПС. „Решихме в бюджетната комисия да се съобразим с исканията на бизнеса. Освен прилагане на мярката „60 на 40“ за бизнеса, държавата, освен тези 60%, ще заплати и осигуровките

Петър Андронов: Отсрочването ще важи за всички видове кредити

„Редът за отсрочване на задълженията по кредити за хората и бизнеса ще даде възможност на клиентите да стигнат до споразумение с банките за нов погасителен план, като през определен период от време ще имат възможност да не погасяват или само главница, или и главница, и лихва, и срокът на кредита ще се отложи за периода на отсрочването“

Песков: Русия подкрепя конструктивен диалог за петрола

Русия иска конструктивни преговори за ситуацията на петролния пазар и не вижда алтернатива на диалога, каза днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Ройтерс, която се позовава на Интерфакс. Русия не подкрепяше приключването на сделката ОПЕК+. Президенът Владимир Путин и Русия подкрепят конструктивния процес на преговори

ОЩЕ ОТ БИЗНЕС НОВИНИ

Караниколов: С всеки изминал ден все повече сектори от икономиката започват да боксуват

На Софийската стокова борса хлебната пшеница се търсеше на 340.00-350.00 лв/тон

На Софийската стокова борса тази седмица хлебната пшеница се търсеше на 340.00-350.00 лв/тон, а фуражната пшеница се търси на 315.00-320.00 лв/тон, пише в бюлетините на борсата.Офертите за царевицата варират между 260.00 и 300.00 лв/тон за търсене и предлагане, а при маслодайния слънчоглед търсенето е леко надолу на 620.00-640.00 лв/тон

Менда Стоянова предлага нов таван за външни заеми - до 10 млрд. евро

6-7% свиване на икономиката е лошият сценарий, разчитаме на 3% Да се осигуряват пари и чрез външни държавни заеми от международни финансови институции и да се увеличи лимитът по програмата за облигациите, които могат да бъдат емитирани - от 8 на 10 млрд. евро. Тези предложения е внесла шефката на бюджетната комисия Менда Стоянова между първо и

Австрия дава 15 млн. помощ на вестниците заради кризата

15 млн. евро ще отидат и за подкрепа на телевизиите и радиата в страната Австрийското правителство планира пакет от помощи за медиите заради кризата с коронавируса, съобщи в. “Дер Щандард”. След гласуване в петък вечерта вестниците в страната ще получат 14,8 милиона евро специално финансиране. Най-много се очаква да отидат заради тиража в Kronen

240 млрд. евро кредитна линия за изпадналите в затруднения заради вируса страни от ЕС

Председателят на Еврогрупата Мариу Сентену заяви, че ще бъде задействана кредитна линия на стойност до 240 милиарда евро чрез Европейския стабилизационен механизъм (ЕСМ), предаде Франс прес, позовавайки се на негово интервю в няколко европейския издания, съобщи БТА. Линията ще бъде отворена за страни

АКТУАЛНО ОТ БИЗНЕС НОВИНИ