Защо е важно да следим футболните прогнози за деня

  • 1
authorАвтор: .BG
Защо е важно да следим футболните прогнози за деня

Най-лесният отговор на въпроса е, че е важно, защото така се добива представа кои типстъри/сайтове какви прогнози дават, колко им е успеваемостта, дали се справят добре и дали си заслужава да им залагате мачовете в бъдеще. Това, обаче, далеч не е толкова проста задача, колкото изглежда на пръв поглед. Когато само залагате някакви прогнози без да имате ясна цел и стратегия, едва ли ще постигнете сериозни успехи във времето.

Каква е ползата от следенето на футболните прогнози за деня

Първо трябва да решите какъв вид залози ви трябват. Дали ще са с по - високи коефициенти, с по-ниски, дали ще са фишове, или сингли? Дали ще се обърнете към сайтове/типстъри, които правят и анализи на своите прогнози, дали ще се обърнете към сайтове/типстъри, които дават прогнози за по - неизвестни отбори, или такива, които залагат на топ първенствата? Нищо от това за вас няма значение, стига да печелите? Дори само с това желание не е толкова просто да стигнете до правилното място.

Тази статия е, за да ви улесним, както и да ви спестим част от времето, в което ще преценявате накъде да се насочите. На практика имате два избора. Първият е да следите сайт за футболни прогнози, който си има цял екип за тази работа, другият е да следите сайт, група в телеграм или група във фейсбук, където има всякакви типстъри, които не са свързани с тези сайтове/групи, а просто там е полето им за изява.

Обикновено в групите в телеграм или в сайтовете има класации и статистики на успеваемостта и връщаемостта на инвестицията на тези типстъри. Ако има професионални типстъри в тези платформи, то те обикновено са платени.

В повечето случаи по-логичният избор е сайт, в който се пускат футболни прогнози от самия екип на сайта. Какви са позитивите от това?

• Много по-голяма мотивация;

• Отделяне на повече внимание на мачовете и детайлите в тях;

• Представяне на ясна стратегия и план.

По-голямата мотивация е логична, тъй като и наградата е много по-голяма в сравнение с индивидуални типстъри.

Хората от екипа, който прави прогнозите и работи за даден сайт, реално се ангажират професионално с това и имат възможност да отделят много повече време на мачовете, защото това им е работата. Индивидуалните типстъри се занимават с това като хоби.

Не може да разчитате просто да залагате на някакви прогнози от типстъри без да имате стратегия и план. Това не е добра идея дългосрочно. Спортните залози са си наука и самите прогнози са само малка част от тях. В професионалните сайтове, освен всичко друго, получавате разработени стратегии и пълно обяснение как да бъдат прилагани те.

Всички тези въпроси, които поставихме в първия абзац, намират своя отговор в много сайтове. Сега да отговорим и на главния въпрос, а именно каква е ползата в следенето на прогнозите за деня?

Ползата е, че можете за по - дълъг период от време да разберете успеваемостта на основните прогнози на анализаторите от сайта, като същевременно научите стила им на залагане, както и повече за самите отбори и състоянието им от анализите на прогнозите.

Знаете ли каква е разликата в това професионални типстъри да дават своите прогнози, и един човек, който си има собствен живот и грижи, а залозите са само минимална част от него, да дава неговите прогнози? Разликата е като това да наблюдавате мач от английската Висша лига и след това да наблюдавате мач на сборен отбор от квартала на местното игрище покрито с изкуствена трева.

Питате се защо? Защото експертите, които дават прогнози, правят тези прогнози на базата на десетки ключови фактори, черпят информация от сайтове и места, до които хората, които не са в сферата, нямат достъп. Професионалните типстъри имат огромен опит в залозите, изпробвали са десетки стратегии и са отделили много повече време в тази сфера. Те са напълно наясно и с психологиеската страна в залозите. Затова и в дългосрочен план те са на печалба за разлика от повечето хора.

Сега ако видите отново сравнението между двете, най - вероятно ще осъзнаете напълно какво имаме предвид. Важно е да се уточни, че един от множеството фактори, които са фундаментални за правенето на добри прогнози, е следенето на мачове изкъсо и всекидневно. Това няма как да се случи ако се занимавате с нещо друго.

Целта на следенето на мачовете е да се гледа реално как те се развиват, какви тактически прийоми са използвали треньорите на отборите, кои са най - добрите играчи на тимовете и как помагат по време на срещите, как играе дадения отбор у дома, как играе като гост, как играе срещу по - добрите тимове, как срещу по - слабите, по какъв начин най - често му идват головете и още хиляди подобни фактори, които няма как да се научат само от статистики, а с много гледане и анализиране на мачове.

Как можете да спестите време и пари в залозите

Има няколко сайта за футболни прогнози, които са изградили реноме като едни от сайтовете с най - добри прогнози в България. Няма понятие “сигурен мач”, но без съмнение прогнозите, които те дават са много по - сигурни от всичко, което ще намерите в социалните мрежи и в по - голямата част от малките български сайтове. Пишем малки, защото тук популярността, колкото и да звучи повърхностно, е ключова.

Експертите в правенето на прогнози ще ви спестят време, защото няма да е нужно да гледате, нито да следите мачовете от тиражите, освен ако сами не искате да го правите от любителска гледна точка. Няма да ви се наложи да “мислите” прогнозите, нито ще се налага да търсите правилни стратегии и да се чудите кой е най - точният от хилядите варианти да залагате правилно. Това го правят те, а вие просто ги следвате.

Спестявате и пари, защото няма да си губите средствата в залози направени чрез спекулативни, недобре обмислени или хаотични прогнози, а ще залагате само на топ прогнози или по - правилно написано - на много по - точни и аргументирани прогнози. В професионалните екипи, които отговарят за тях, комуникират със своите клиенти и им представят пълна яснота за това как се залага, каква сума се отделя и всичко, което е необходимо да се прави.

Не е нужно веднага да посягате към абонаментите, обаче. Всички реномирани сайтове предлагат безплатни прогнози, които можете да следите известно време и да залагате на тях. Така ще се запознаете само с някои от методите, които се прилагат от професионалистите.

Първоначален план за действие

Ще ви определим един стартов план за действие, който да ви служи като база в началото :

1. Следете футболни прогнози за деня в даден сайт.

2. Определете си бюджет за игра и залагайте определен процент от този бюджет всеки ден;

3. Определете си срок, в който ще залагате и съобразете бюджета да е достатъчен за залози през целия период, дори теоретично да губите;

4. Правете си статистика за две или четири седмици и вижте какъв е резултатът.

Ако залагате разумно и следвате стъпките, то най - вероятно ще излезете на печалба, освен ако прогнозите не са с лоша успеваемост. В такъв случай потърсете друг сайт. Ако нямате доверие, можете просто да си водите статистика, без да залагате. Не отнема повече от 3-4 минути на ден.

Ако сте на печалба, можете да си позволите с част от нея да се ориентирате и към останалите услуги, които предлага дадения сайт, а именно абонаментите, където ще имате възможност да черпите от цялата информация, всички прогнози, като и най - вероятно ще се запознаете с много иновативни стратегии.

Имайте предвид, че рядко типстърите в даден сайт попадат в лоши периоди, но и такива не са изключени. Става въпрос за периоди от по 1-2 месеца, това е много. В хазарта успехите никога не трябва да се приемат за даденост. Когато залагате, е важно винаги да си отделяте пари, които можете да си позволите да загубите без това да повлияе по никакъв начин на живота ви финансово. Най - вероятно това ви се струва клише, но е фундаментален фактор в света на залозите.

Споделете

CAPTCHA изображение
Унгария ще строи газопровод до Сърбия, за да се включи в "Турски поток"

Унгария ще строи газопровод до Сърбия, за да се включи в "Турски поток"

Надзорният съвет на унгарския газов оператор FGSZ е одобрил вчера инвестиционен план за строителство на газопровод до Сърбия с годишен капацитет 6 милиарда кубически метра, предаде Танюг, позовавайки се на съобщение на унгарската компания. Планирано е този капацитет да бъде достигнат до октомври 2021 г

Ревизоро потресен от пътеката с чакъл в Рила, ще глобява солено (Обзор)

Ревизоро потресен от пътеката с чакъл в Рила, ще глобява солено (Обзор)

Преди да отиде на място, Емил Димитров влезе в остър спор с премиера Да пие мента, глог и валериан, посъветва министъра си Борисов С размяна на реплики и остър спор между премиер и екоминистър започна в сряда заседанието на кабинета. Ябълката на раздора бяха багерите в Рила и спреният проект в националния парк под Седемте рилски езера

Морски имоти между 5 и 69 лв. на квадрат разпродават военните

Морски имоти между 5 и 69 лв. на квадрат разпродават военните

Искат да изкарат поне 13 млн. лв. от 13 бивши поделения, най-скъпата сделка ще е в Лом Апетитни имоти във Варна и Балчик на цена между 5 и 23 лв. на квадратен метър е обявило за продажба Министерството на отбраната. Търгът е насрочен за средата на юли в София. Това става ясно от обява на военните за продажба на 13 бивши поделения. Поне 13,339 млн

Чешки милиардер купи дял от Fibank

Чешки милиардер купи дял от Fibank

Банката увеличава своя основен капитал със 195, 424 млн. лева Fibank (Първа инвестиционна банка) успешно увеличи капитала си, съобщиха от финансовата институция, след като инвеститорите са платили книжата от новата емисия. Освен Българската банка за развитие, която е с 18,35% дял, като акционер влиза и Valea Foundation със 7,87%

Кметът на Перник си вдигна заплата от 2600 на 6000 лв.

Кметът на Перник си вдигна заплата от 2600 на 6000 лв.

На днешната сесия на общинския съвет в Перник кметът Станислав Владимиров вкарва докладна записка, с която предлага да му се увеличи заплата от 2800 лв. на 4800 лв. В икономическата комисия обаче съветниците от БСП предлагат промяна на решението и заплатата му да стане почти 6000 лв.  По време на заседанието на местния парламент "за "

Пътуващите за Гърция трябва да попълват специален формуляр

Пътуващите за Гърция трябва да попълват специален формуляр

Пътниците, идващи от чужбина, ще трябва да попълнят подробен формуляр, като посочат държавата, от която са дошли и адреса на престоя си в Гърция. Това са част от мерките за ограничаване разпространението на коронавируса, тъй като от 1 юли всички летища в страната ще бъдат отворени, съобщи днес „Катимерини”, предава Канал3

АКТУАЛНО

Служител на АЕЦ "Козлодуй" е с COVID-19, под карантина в София е

Финансист е предложен за председател на КЕВР, ясни 7 кандидатури

Финансист да оглави  Комисията за енергийно и водно регулиране, предлага парламентарната група на ГЕРБ. Това е Пламен Младеновски, който в момента е шеф на дирекция "Електроенергетика и топлоенергетика". Младеновски е роден през 1981 г. в Плевен, магистър е по финансов мениджънт от УНСС. Работил е в частния бизнес, а между 2002 - 2010 г

Петролната асоциация: Има опасност от недостиг на горива в страната

Има опасност през есента да се стигне до недостиг на горива в страната. За това предупреди юристът на Българската петролна и газова асоциация Светослав Бенчев, цитира думите му БНР. Причината е, че те няма да могат да изпълнят новите изисквания за видеонаблюдение в данъчните складове до 13 септември, когато изтича срокът

Премиерът открива логистичен център в Пазарджик

Премиерът Бойко Борисов току-що пристигна в Пазарджик, където ще открие логистичен център. Борисов е придружаван от финансовия министър Владислав Горанов, двамата бяха посрещнати от кмета на града Тодор Попов. Логистичният център е изграден от дъшерна комапия на немски консорциум, който има завод за авточасти в Пазарджик

Екоминистърът за отпадъците : Бизнесмени заравят, държавата чисти

Червен бряг е това, което се случва в цялата страна от години. Има фирми, бизнесмени, които внасят отпадъци и после не ги преработват. Това заяви пред БНТ министърът на околната среда и водите Емил Димитров. Аз няма да казвам имена, разследващите органи ще кажат. Затворили сме вече една площадка, подготвили сме още две да им се отнемат

БИЗНЕС НОВИНИ

НЕ ПРОПУСКАЙ

"Енерго-Про" предупреждава клиентите за фишинг атаки от името на компанията

Ангелкова: Кандидатстването за субсидия за чартърите ще е максимално улеснено

Изключително важно е да продължим да представяме България като сигурна туристическа дестинация, случилото се в световен мащаб и отражението му върху туризма не можеше да бъде предвидено и влиянието на пандемията върху сектора ще е с дълготрайни последици. Ще трябва да свикнем да работим в тази ситуация

Чешки милиардер купи дял от Fibank

Банката увеличава своя основен капитал със 195, 424 млн. лева Fibank (Първа инвестиционна банка) успешно увеличи капитала си, съобщиха от финансовата институция, след като инвеститорите са платили книжата от новата емисия. Освен Българската банка за развитие, която е с 18,35% дял, като акционер влиза и Valea Foundation със 7,87%

Гърция забранява влизане от Маказа от 6 юли

Правителственият говорител на Гърция Стелиос Пецас настоява да се забрани български туристи да влизат през граничния пункт Маказа-Нимфея от 6 юли, понеделник, а преходният период да бъде до 5 юли. Това стана ясно от негово изявление, цитирано от електронната медия Хronos.gr. Пецас припомни, че от България в Гърция може да се влиза само през пункта

Кметът на Перник си вдигна заплата от 2600 на 6000 лв.

На днешната сесия на общинския съвет в Перник кметът Станислав Владимиров вкарва докладна записка, с която предлага да му се увеличи заплата от 2800 лв. на 4800 лв. В икономическата комисия обаче съветниците от БСП предлагат промяна на решението и заплатата му да стане почти 6000 лв.  По време на заседанието на местния парламент "за "

ОЩЕ ОТ БИЗНЕС НОВИНИ

Петролната асоциация: Има опасност от недостиг на горива в страната

"Топлофикация Перник" с повече екогорива и най-ниски цени

КЕВР одобри бизнес плана на дружеството Увеличаване на дела на екогоривата като природен газ и биомаса като заместители на въглищата - това е основния акцент в бизнес плана на "Топлофикация Перник". Той е бил утвърден от КЕВР в края на миналия месец. Според разчетите през 2024 г. за производството на топлинна енергия ще се използват 79% въглища

"Болкан Холидейз" отмени всички чартъри за България през лятото

Най-големият туристически оператор у нас "Болкан Холидейз", който ежегодно води хиляди гости от Острова в черноморските и в зимните ни курорти, отмени всичките си чартърни полети за България през лято 2020, съобщиха от компанията на корпоративния си сайт. “Лично искам да благодаря на всички вас за изключителната подкрепа и разбиране

Ангелкова: Приемаме туристи от 35 страни без карантина

България е една от първите страни, които отвориха границите си за туристи още на 1 юни. Вече приемаме гости от 35 страни, за които е отворена държавата без влизане с карантина. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова по време на петъчния парламентарен контрол. По думите ѝ една от най-важните стъпки

Mащабен проект ще бъде реализиран на мястото на старото атинско летище

Гръцкият премиер Кириакос Мицотакис даде днес начало на строителните работи по дълго отлаган мащабен проект за развитие на мястото на старото атинско летище Елиникон на брега на морето, предаде Асошиейтед прес. Мицотакис приветства началото на строителните работи като важна стъпка в осъществяването на "вероятно най-големия проект в

АКТУАЛНО ОТ БИЗНЕС НОВИНИ