Условия за използване на "бисквитки"

в сила от 25.05.2018

С цел предоставянето на персонализирани и адекватни услуги чрез нашия уебсайт и нашите продукти, 168 часа ЕООД има нужда от технология за запаметяване и съхраняване на информация за използването им от Вас. Това става с помощта на т.нар. бисквитки. Те са малки текстови файлове, съдържащи малки количества информация и се съхраняват на вашия компютър или в паметта на Вашия уеб браузър. След това, Вашият уеб браузър изпраща тези бисквитки обратно към нашия уебсайт при всяко следващо посещение, като помага на сайта да Ви разпознае и съхранява информация за Вашите потребителски предпочитания (посещения, кликове, история на активността). Използването на събраните бисквитки е много ограничено и е свързано с технически цели – подобряване и персонализиране на функционалността на нашия уебсайт и нашите продукти). Информацията, събрана посредством използването на бисквитки, не може да бъде свързана с определено лице. Срокът за съхранение на бисквитките е 5 години съгласно международните стандарти NAI, с които можете да се запознаете на https://www.networkadvertising.org/. По-подробна информация относно бисквитките и тяхната функционалност можете да откриете на https://www.aboutcookies.org/.

Посещавайки нашия сайт и регистрирайки се за ползване на нашите продукти, Вие приемате използването на бисквитки по начина, описан в настоящите Условия за използване на бисквитки. Независимо от това, Вие можете да контролирате и управлявате бисквитките по различни начини. Имайте предвид обаче, че премахването или блокирането на бисквитките може да повлияе на използването на нашия уебсайт и нашите продукти, като ограничи достъпа ви до определени функционалности или части от него.

Видове бисквитки, които използваме:

Необходими бисквитки

Тези бисквитки правят възможна коректната работа на нашия уебсайт и нашите продукти, тъй като Ви дават възможност да разглеждате информацията в тях и да използвате техните функции. Например, благодарение на тях Ви показваме информацията на нашия сайт на правилния език и др.

Функционални бисквитки

Тези бисквитки ни позволяват да съобразим работата на нашия сайт и на нашите продукти с предпочитанията на нашите посетители и потребители, за да използвате тяхната пълна функционалност, да гледате видеата в него и др. подобни. Тази информация е изцяло анонимна, използва се за много ограничени цели и се съхранява ограничен период от време.

Разширени настройки

Аналитични бисквитки

Ние използваме аналитични инструменти, които ни дават възможност да разберем каква е посещаемостта на нашия сайт, лесно ли работят нашите потребители с него и какво ги интересува от неговото съдържание. Събраната чрез тези бисквитки информация се използва изключително и само за статистически цели и няма за цел да бъде използвана за лично идентифициране на потребителите. Ние не получаваме никаква информация за Вашите лични данни. Тези бисквитки ни показват кои страници от сайта ни сте разгледали, дали сте посетили сайта ни през мобилно или десктоп устройство и други анонимни данни. Аналитичните инструменти се предоставят от Google Analytics и Adobe Analytics и събраната информация за Вашия IP адрес не се свързва с каквато и да е друга информация, съхранявана от Google и Gemius.

Разширени настройки

Бисквитки за прецизно таргетиране

Тези бисквитки не съхраняват лична информация, а съдържат само информация за това как сте използвали нашия сайт. Те могат да бъдат задействани от наши рекламни партньори, за да Ви показват само информация, която е релевантна за Вас. Например, такива са бисквитките на Facebook, Google, AdOcean и др.

Разширени настройки

Управление на бисквитките

Вие можете да контролирате и управлявате бисквитките по различни начини, използвайки Вашия браузър. Имайте предвид, че ако изтриете всички бисквитки, предпочитанията, които сте съхранили също ще бъдат изтрити. За повече информация как да промените настройките на вашия браузър, за да блокирате или филтрирате бисквитки, посетете https://www.aboutcookies.org или http://www.cookiecentral.com.

Ние използваме следните доставчици на услуги и можете да научите повече за техните политики за защита на личните данни и как да се откажете от техните бисквитки, като посетите техните сайтове:

  • Google Analytics: https://support.google.com/analytics/answer/6004245

168 часа ЕООД може по своя преценка да променя и допълва настоящите Условия за използване на бисквитки по всяко време. В случай на изменение на тези Условия, ние ще посочим датата на промяна и това изменение ще влезе в сила по отношение на Вас и Вашите данни след датата на това изменение или от друга, изрично посочена по-късна дата.

Много турци ще посетят съседните гръцки острови предстоящите дни

Много турци ще посетят съседните гръцки острови предстоящите дни

Много турци ще посетят съседните гръцки острови предстоящите дни, съобщава турската телевизия НТВ, цитирана от БТА. Турските граждани имат тридневна почивка - от този уикенд до понеделник включително, когато ще бъде отбелязан Денят на демокрацията и националното единство. Хиляди турски туристи са решили да прекарат почивните дни на съседните

Колко българи ще взимат пенсия от Германия, Испания, Великобритания?

Колко българи ще взимат пенсия от Германия, Испания, Великобритания?

Колко българи се осигуряват за пенсия в Германия, Испания и Великобритания – трите най-привлекателни за българския емигрант страни? И колко въобще са българите там?  Повече от половин милион българи в активна възраст - близо 510 000, се осигуряват за пенсия в Германия, Испания и Великобритания. Това са три от страните в ЕС с най-голям приток на

Съпругата на Веселин Марешки превръща в хотел част от Централната поща във Варна

Съпругата на Веселин Марешки превръща в хотел част от Централната поща във Варна

Дружеството "Варнафарма", управлявано от Светлана Марешка, съпруга на лидера на партия "Воля" е получило разрешение от общинската администрация във Варна да превърне два от етажите на Пощенската палата в града в хотел. Документът е бил издаден в последния ден на май т.г. Сградите на БТК във Варна бяха придобити от "Варнафарма" през 2010 г.

Започват скоростния път от Мездра до Ботевград

Започват скоростния път от Мездра до Ботевград

КЗК позволи да се сключи договор с изпълнителя въпреки жалба срещу избора му Строежът на скоростния път от Мездра до Ботевград може да започне, въпреки че обществената поръчка се обжалва. От Комисията за защита на конкуренцията са отхвърлили жалба на “Трейс груп холд” и са постановили предварително изпълнение на решението за избор на изпълнител.

Разгорещен спор по bTV заради данъчната система у нас (Снимки)

Разгорещен спор по bTV заради данъчната система у нас (Снимки)

Дебатът за данъчната система у нас и предложените нови мерки от синдикатите за уравновесяване между това, което плащат бедните и богатите – доведе до горещ спор между председателя на КНСБ Пламен Димитров и бизнесмена Красимир Дачев в предаването „Тази събота” по bTV. Синдикалистът беше категоричен, че данъчната ни система е у нас е една от

Халкидики след бурята - отново към нормален живот (Снимки)

Халкидики след бурята - отново към нормален живот (Снимки)

Отстранени са проблемите със снабдяването с ток и вода в районите на полуостров Халкидики в северна Гърция, които бяха засегнати от мощна буря в сряда вечерта. Това съобщиха днес представители на местните органи на властта, цитирани от в. "Катимерини" и БТА. Бурята отне живота на седем души и причини наранявания на около 100 други.

АКТУАЛНО

ПЪРВО ЧЕЛО Забраняват фермерски пазари

Борисов: Офисът на Световната банка ни вдига имиджа пред инвеститорите (Обзор)

Той бе открит в "София Тех парк" от премиера и финансовия министър Присъствието на авторитетна институция като Световната банка вдига имиджа на България пред инвеститорите. Да избереш София за център за споделени услуги, не е много лесна работа. С тези думи премиерът Бойко Борисов откри новия офис на банката в “София Тех парк”.

Туроператори местят сайтове в чужбина, не искат връзка с НАП

Редица родни туроператори са започнали да местят резервационните системи и интегрираните с тях софтуери за управление на продажбите в чужбина. Това се прави заради влизащите от 30 септември в сила промени в наредбата на НАП за фискалните системи, която изисква всички софтуери за продажби да се свържат с НАП и агенцията да има достъп до кодовете,

Парламентът отхвърли предложенията на БСП за преизчисляване на пенсиите

Мнозинството в Народното събрание не прие предложението на БСП да бъдат преизчислени всички пенсии за трудова дейност, отпуснати до 31 юни 2016 г., съобщи БТА. Предложението е отхвърлено от депутатите с 15 гласа "против" и 81 "въздържал се". Преизчисляването да е периодично, поне на четири години, предвиждаха вносителите на промените в Кодекса за

Самолетите на "Боинг" са уязвими от някои мобилни телефони

Потенциално стотици самолети на "Боинг" от моделите 737 и 777 в света летят с опасни системи за управление, които са уязвими от мобилните телефони на пътниците, съобщава в четвъртък агенция Блумбърг нюз, цитирайки доклада за безопасност на Федералната авиационна администрация от 2014-а година. Уязвими от мобилните телефони са дисплейните

БИЗНЕС НОВИНИ

НЕ ПРОПУСКАЙ

Обявяват обществена поръчка за участъка от Русе до Бяла още тази година

Скоро ще проверяваме в НАП дали личните ни данни са станали публично достояние

Комисията за защита на личните данни ще започне производство в Националната агенция за приходите, след като беше уведомена от приходната агенция за нарушение на сигурността на личните данни. Това съобщиха от НАП. От НАП са декларирали готовността си да съдействат изцяло на КЗЛД за изясняване на всички обстоятелства на среща на ръководствата на

Борисов е настоял да платим веднага за F-16

Премиерът Бойко Борисов е настоял да платим веднага за изтребителите F-16. Решихме да отидем на варианта за нашите възможности като държава - възможно най-добрия самолет, който значително подобрява нашите възможности, коментира Борисов, цитиран от БТА. Доста спекулации чухме по темата, едва ли не, ако няма 12, а са 9 ракети,

Иран: За да запазим ядрената сделка, Европа трябва да ни даде възможност да търгуваме

Европейците трябва да осигурят на Иран възможност да води свободна търговия, за да бъде запазено ядреното споразумение, каза иранският министър на външните работи Мохамад Джавад Зариф в интервю за ТАСС. "Ние очакваме те да изпълняват своите задължения за нормализиране на икономическите отношения между Иран и другите страни, - каза той.

Морските плажове ще се отдават на концесия от Министерството на туризма

Концесиите за морски плаж се възлагат, изпълняват и контролират при условията и по реда на Закона за устройството на Черноморското крайбрежие, т.е от Министерството на туризма.Това реши окончателно парламентът с приетите промени в Закона за концесиите. Срещу разпоредбата възрази Валери Симеонов от НФСБ /"Обединени патриоти"/, като подчерта,

ОЩЕ ОТ БИЗНЕС НОВИНИ

Няма да пускат туристи и гъбари в горите с прасета с АЧС

Обявяват обществена поръчка за участъка от Русе до Бяла още тази година

Ще бъде обявена обществена поръчка за участъка от Русе до Бяла по магистралата Русе - Велико Търново и това ще стане още през тази година. Това съобщи във Велико Търново министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова. Тя допълни още, че за скоростното трасе са осигурени 600 млн. лв.

Туроператорите настояват да ги извадят от обхвата на наредбата за касовите апарати

Дейността на туроператорите и туристическите агенти да отпадне от обхвата на Наредба Н-18 за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства, защото при разписването й не са отчетени спецификите на сектора и тя практически не е приложима. Предметът на наредбата е софтуер за управление на продажби,

Скоро ще проверяваме в НАП дали личните ни данни са станали публично достояние

Комисията за защита на личните данни ще започне производство в Националната агенция за приходите, след като беше уведомена от приходната агенция за нарушение на сигурността на личните данни. Това съобщиха от НАП. От НАП са декларирали готовността си да съдействат изцяло на КЗЛД за изясняване на всички обстоятелства на среща на ръководствата на

Потреблението на автомобили в Китай става все по-екологично

Потреблението на автомобили е неразделна част от китайския потребителски пазар и страната се стреми да направи целия жизнен цикъл по-екологичен – от бизнеса с нови коли до този втора употреба и рециклирането, предаде "Радио Китай".  Според статистиките на Китайската асоциация на автомобилните дилъри (КААД),

АКТУАЛНО ОТ БИЗНЕС НОВИНИ